Bus, Mys & Kärlek! ♥

Dåligt me uppdateringar här.. Fy oss!
Nå de händer ju egentligen inte så mycke här Pixie hon växer å blir bara sötare å sötare för varje dag fast man kan ju tycka de är svårt att bli så mycke sötare men i en ägares ögon finns ju inga gränser på hur fina ens hundar är.
Tänk va tiden går fort snart är ju Pixie gumman stora damen å sen minns ju matte de som igår när Nala vännen va valp å hon blir 5år i augusti de är ju helt sjukt hur tiden bara rinner iväg.
Snart är ju vintern helt över fast de känns som att den här vintern bara flygit iväg utan att man hunnit me riktigt men våren är väldigt välkommen. Dom senaste dagarna har de ju varit riktigt vår väder men ska nog va försiktig me att ta ut segern i förskott för snart är de väl en sjuhelvetes massa minus igen.
Men vi längat hemskt mycke till värmen kommer för då kan man va ute i flera timmar varje dag å bara mysa som fan i solen å busa som tokar..

Sen får man ju ge Nala en liten medalj hon blir bara bättre å bättre me andra hundar vet inte va som hände när Pixie flyttade in de är som att Nala blivit en annan hund hon släpper in hundar hemma utan minsta lilla sur minen. Å massa bus me Lotus å Kelly utan att sura så känns riktigt bra.
Men nu måste jag börja träna Pixie ordentligt så de blir nå av henne har varit så slö me de där för hon är så snäll men va fan nu är de skärpning, de ska bli lydnad å utställningsträning för henne så ska vi ställa ut henne sen.. NERVÖS!
Mesiga matte vågar inte själv så ska se om någon av hennes underbara vänner kan tänka sej att ta henne så får matte stå på sidan å hålla tummarna..

Nu när husse i huset kommit hem från thailand kan vi fota lite grann igen så ska försöka ta mej å fota sötisarna..



en trött Nala me sin mjukis råtta :)

Kraaaaaaaaaaam!!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Glad påsk önskar Bonzo med familj :)

2010-04-02 @ 22:51:07
URL: http://sandraahlin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0