Kämpar vidare!

Hänt sen sist då?
Ja Pixie gumman har hunnit med att fylla år så nu är den lilla damen heeeela 1 år :)
Den 13 oktober blir de att röntga Pixies armbågar och höfter så vi hoppas på att allt ser fint ut men de tror vi, sen ska hon få 1-års sprutan i samma veva och få en kloklippning där dom klipper ner pulpan. Ska bli skönt att få allt de bortgjort.
Annars är allt i sin ordning i detta hus förutom att Pixie fått för sej fulheter som att dra i kopplet och bli manisk i sina hundkompisar och de gillas inte av husse och matte. Nu gäller träning, träning, träning! 
Måste först och främst ta tag i att häva oss ut på låååånga promenader så hon får ut all energi för den senaste tiden har vi varit dåliga på att häva oss ut, fy husse och matte, fy er!

Vi ska inte ha en hund som är manisk och inte går att ha och göra me, vi ska ha en hund som är lydig och lugn.
En lydig hund är en lycklig hund!

Var de någon som såg debatten på Kvällsöppet med Ekdal på tv4 om rasförbud här för nå tag sen?
Vi såg den och den gjorde oss mer lr mindre förbannad på allt skit snack som dom håller på med och förbud mot att amstaff ägare ska få bo i hyreslägenheter me sina hundar pågrund av rasen, FY FAN!
Snacka om att diskriminera folk för att dom väljer en vis ras på sin hund, kände att man bara ville smälla den hyresvärden på käften för de är fan de sjukaste jag hört.
Sen sitter en människa där som inte har en aning om va han pratar om och säger att gamla människor och barn är rädda för en viss typ av hundar och därför tycker att fler hyresvärder ska sätta ett förbud mot att folk me vissa raser får bo i deras bostäder, vi bor i ett hyreshus och har både gamla och barn här omkring och ingen har någonsin visat sej va rädd för våran Pixie.
En gammal dam på gården hon kom fram till husse och Pixie en dag och ville klappa henne och tyckte hon var en så snäll och söt hund så jag tror inte ett skit på att gamla människor och barn är nå mer rädd för en amstaff än en annan hund i samma storlek.
Sen är de ju de att vi som har hundar av de raser som dom diskuterar rasförbud på måste ta vårat ansvar och visa att de är inte rasen de är fel på utan att varje hund oavsett ras som hamnar i fel händer kan bli ett monster.
Sen visar statistiken att de inte är renrasiga amstaff, pitbull, rottweilers m.m som är dom som biter och skadar människor och andra hundar. 80% av dom fall där en hund skadat en människa är de inte en renrasig hund utan en blandras hund me en av dessa raser i sej och de tycker jag att man måste föra fram så raserna slipper all smutskastning från media och folk som inte har kunskap om hundar och raser. 
När en hund av blandras biter en människa, barn en annan hund så ska de inte skrivas en viss ras i tidningar utan de ska framgå att de är en blandning av raser för de är vi med dom renrasiga hundarna som får ta skit för de i slutet.

Nä nu ska v ta oss ut på en kvälls sväng me våra älskade små hjärtan.

Puss & kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0